Ostamme kultaa Suomen parhaimpaan hintaan!

Vertaa kullan ostajien tarjoamia ostohintoja ja kerro meille jos löydät yrityksen, joka tarjoaa sinulle kirjallisesti paremman kullan hinnan kuin me. Maksamme tutkitusti parhaan hinnan.

Katso kullan hintavertailu

Myy kultaa - Tilaa maksuton myyntipaketti

Ole hyvä ja täytä etunimesi.
Ole hyvä ja täytä sukunimesi.
Ole hyvä ja täytä osoitteesi.
Ole hyvä ja täytä postinumero.
Ole hyvä ja täytä postitoimipaikka.
Ole hyvä ja täytä voimassaoleva sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja täytä puhelinnumerosi.

Lomakkeen tietoturva on varmistettu SSL-suojauksella. Lue Tietosuojaseloste.

1. Tilaa myyntipaketti

Täytä ja lähetä ylläoleva myyntipaketin tilauslomake. Saat myyntipaketin postin kautta muutaman päivän kuluessa. Myyntipaketti sisältää kaiken turvalliseen kullan myyntiin.

2. Lähetä kulta

Kullan myynti meille on helppoa. Täytä myyntisopimus, laita kultaesineesi sinetöitävään turvapussiin ja lähetä kultaesineesi meille postivakuutettuna lähetyksenä lähimmästä postista tai postin asiamiesmiespisteestä. Olemme maksaneet ja vakuuttaneet lähetyksen 5000 € asti.

3. Arviointi ja ostotarjous

Kulta-asiantuntijamme arvioi kultaesineiden arvon kun lähetys on meille saapunut. Arvioinnin jälkeen teemme ostotarjouksen päivän kullan ostohintaan perustuen. Voit tässä vaiheessa päättää hyväksytkö ostotarjouksen ja myyt esineet.

4. Kullan maksu

Hyväksyttyäsi ostarjouksen suoritamme maksun pankkitilillesi sovitulla myyntihinnalla ja saat kuitin myynnistä. Maksu on tililläsi noin 1-3 arkipäivän kuluessa riippuen käyttämästäsi pankista.

Kullan hinta tänään

Maksamme tutkitusti Suomen korkeinta kullan hintaa. Kerro meille jos löydät Suomesta yrityksen, joka tarjoaa sinulle kirjallisesti paremman romukullan hinnan kuin me. Kullan ostohintamme ovat todellisia eikä niistä tehdä mitään vähennyksiä.

Romukullan hintalaskuri ja päivän ostohinnat

Maksamme kullasta tänään 28-03-2024 vähintään alla olevan ostohinnaston mukaisesti. Isommista eristä pystymme maksamaan vieläkin paremman hinnan.

Karaatti Ostohinta Paino Hinta-arvio
24 K 56.82 €/g g 0.00
23 K 47.9 €/g g 0.00
22 K 45.8 €/g g 0.00
21 K 43.75 €/g g 0.00
20 K 41.75 €/g g 0.00
18 K 37.5 €/g g 0.00
14 K 29.25 €/g g 0.00
10 K 20.85 €/g g 0.00
9 K 18.75 €/g g 0.00
8 K 16.65 €/g g 0.00
Maksamme 0.00

Hintalaskurilla voit arvioida etukäteen minkä verran saat takuuvarmasti kun myyt meille vähintään 10g 14K kultaa. Ostotarjouksemme voi olla kuitenkin korkeampi mikäli lähetät isomman erän kultaa tai esineillä on design-arvoa. Teemme sinulle aina henkilökohtaisen ostotarjouksen kun olemme arvioineet lähettämäsi kultaesineiden arvon.

Kullan hintavertailu

Hintataulukko näyttää minkä verran kullan ostajat ilmoittavat maksavansa 10g 14K kullasta (Suomen yleisin kultapitoisuus). Täytä hintalaskuriin omien kultaesineidesi painot jos haluat nähdä hintavertailun niiden suhteen.

Vertaamalla kullan ostajien ostohintoja saa parhaimman kullan hinnan. Kullan hintalaskurimme tiedot perustuu kultaa ostavien yrityksien nettisivuilla oleviin ostohintoihin.

Kullan maailmanmarkkinahinnan nopeista muutoksista johtuen voi kullan ostajien ostohinnat vaihdella jopa tunneittain emmekä ota vastuuta mahdollisista hintavirheistä. Tarkista kultaa ostavan yrityksen omilta kotisivuilta viimeisin kullan ostohinta ja yrityksen sopimusehdot.

Asiakkaamme kertovat

Päivi, Tampere

"Möin äitini kultaiset perintökorut Jalometallikeskukselle. He maksoivat juuri sen minkä lupasivat! Saamani raha riitti koko meidän perheen unelmamatkalle. Terveisiä Malediiveilta!"

Antti, Rovaniemi

"Luotin Jalometallikeskukseen kun möin kultaa ja hopeaa, koska he kertoivat minulle etukäteen paljonko niistä maksaisivat. Luulen että useat muut saman alan yritykset yrittävät houkutella ylikorkeilla hinnoilla mitä eivät kuitenkaan maksa."

Natalia, Helsinki

"Oli ihanan helppo ja turvallinen kokemus myydä kultaa Jalometallikeskukselle. Heidän nettisivun ostohinnasto oli ajantasalla ja sain ostotarjouksen minkä hyväksyin. Kiitos vielä mukavalle kulta-asiantuntijalle vinkeistä mitä tehdä design koruillani :)"

Miksi valita Jalometallikeskus?

Kaikki ostamamme jalometalliromu menee kierrätykseen jossa se sulatetaan, jalostetaan ja käytetään uudelleen raaka-aineena.

  • Maksamme Suomen korkeinta kullan hintaa takuulla.
  • Turvallinen myynti maksuttomalla ja postivakuutetulla Myyntipaketilla.
  • Teemme asiakkaillemme aina ostotarjouksen ennen myyntiä.
  • Meillä ei ole piilokuluja tai vähennyksiä.
  • Ostamme kultaa nettisivumme ostohinnaston mukaisesti.
  • Lähetämme myynnistä eritellyn myyntikuitin.
lippu
Suomen vahvimmat
posti
aaa

Usein kysyttyä

Olemme kotimainen yritys ja toimineet alalla jo vuosia. Haluamme tarjota jalometallien myyntiä harkitseville turvallisen ja luotettavan myyntikanavan.

Asiakastutkimuksemme perusteella nähdään että palvelumme kautta saa erittäin hyvän hinnan verrattaessa muihin alan toimijoihin. Voit arvioida etukäteen kultaesineiden arvoa hintalaskurillamme.

Näytämme nettisivullamme todelliset ostohinnat emmekä tee niistä mitään vähennyksiä tai peri arviointikuluja.

Jalometallikeskuksen myyntipaketin lähettäminen on turvallista. Kaikki lähetykset ovat postivakuutettuja 5000 euroon saakka ja tarvittaessa vakuusarvoa voidaan nostaa.

Arvioimme ja laskemme esineiden arvon saman päivän aikana kun olemme ne saaneet. Teemme niistä sen jälkeen ostotarjouksen päivän ostohinnalla jonka voi tarkistaa nettisivultamme. Hyväksyttyäsi ostotarjouksen suoritamme maksun ja rahat ovat tililläsi noin 1-3 arkipäivän kuluessa riippuen käyttämästäsi pankista.

Emme valitettavasti maksa jalokivistä. Voit halutessasi poistaa jalokivet koruistasi ennen kuin lähetät ne meille arvioitavaksi.

Mikäli haluat saat ei-kullattomat esineet ja jalokivet takaisin. Kerromme ostotarjouksemme yhteydessä mitä lähettämäsi esineet sisälsivät.

Ostamme hopeaa vain kullan myynnin yhteydessä. Voit lähettää myytävät hopeakorut kultakorujen kanssa samassa turvapussissa.

Tarjoamamme hinta perustuu nettisivumme hinnastoon. Mikäli jostain syystä et haluakaan myydä riittää kun kerrot siitä asiakaspalveluumme niin lähetämme esineet sinulle takaisin.

Meillä ei ole omia ostopisteitä mutta yhteistyökumppanimme ostopiste sijaitsee Helsingissä. Voit varata sinne arviointiajan asiakaspalvelustamme.

Tytäryhtiömme Svensk Ädelmetall AB palvelee Ruotsissa asuvia asiakkaitamme. Postin kautta tapahtuva kullan ja hopean myynti on asiakkaille helppo ja turvallinen tapa myydä ylimääräiset, rikkinäiset tai muuten tarpeettomat arvoesineet rahaksi. Lue lisää WebbGuld.se

Asiakaspalvelu

Kysyttävää kullan myynnistä? Autamme miellellämme.


Puhelin 020 730 7930 (8,35 snt/puh + 16,69 snt/min)
Sähköposti asiakaspalvelu@jalometallikeskus.fi
Asiakaspalvelumme palvelee ma-pe 10-16
Lähetä viesti
Ole hyvä ja täytä nimesi.
Ole hyvä ja täytä voimassaoleva sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja täydennä mitä asiaa yhteydenottosi koskee.

Lomakkeen tietoturva on varmistettu SSL-suojauksella. Lue Tietosuojaseloste..